Anmeldelser

The touch of your hand
Lækker jazz!

Et dejligt, dejligt nummer, super produceret med en ægte jazz club sound som sådan et nummer skal lyde.
Læs mere

Flot arrangement med blæs, et dejligt jazz piano, walking bas, trompetsolo – alle de elementer som
et godt bigband jazz nummer skal rumme. Du har fået god hjælp her til at pakke din komposition flot ind til glæde for os der lytter på det.

6 stjerner herfra og en buket blomster. Tillykke med den. Det er rigtig, rigtig flot, Maja .o)

af StudioHGV5

The touch of your hand
The swingin Queen

Der går nogen gange mange år – så kan der dukke noget op som man ikke kan stå for.
Læs mere

Der er nogen som har det naturligt i sig – dem som bare kan uden at vide hvorfor – så er der dem der gør det og hvergang rammer… Dette samarbejde imellem Miss. M og Henrik – virker som om de bare skulle mødes – skæbne ? måske – men det er ret lækkert det de skaber og ikke mindst – vores sangerinde – som lyder Diva agtig og rigtig 50 inspireret… Musikken er velvalgt og godt tracket… Det hele bager og ligger sig som et varmt tæppe om lytteren. Det er tjekket og proffesionelt udført. Det hele kan ligge på toppen og ballancerer.
Det kunne ikke være bedre… kun hvis der var et multi milion dollar foretagende – der stod bag. Og det skal så lige nævnes – at Miss. M gør det selv. Jeg er fuld af beundring og mener at dette track – er værd at have i bilen og sommerhuset.
En ydmyg lytter slutter af og håber at mange flere end jeg vil nyde dette nummer…. I lænestolen på båden – eller Ipoden – på cyklen – på turen til bageren…
Kort sagt – det er så godt – jazzy Missy M.

Peace og Rusk lidt mere… One love!

af CuuuLi D

The touch of your hand
Jazz er jo godt

Ja det lyder rigtig godt, og der er da en dejlig stemme foran bandet.

Læs mere

Det negative skulle lige være den lidt tamme lyd på blæserne, men det er jo heller ikke nemt at finde blæsere idag. Trommerne måtte også gerne
give den lidt mere gas når vi når når frem til solo.
Sangerinde efter min smag mister lidt for meget stemmen i endelserne i vokalen.

Dette var min mening.

Men et frisk pust er det da og det lyder som sagt godt.
Og fedt at høre at jazzen lever endnu og trives.
Jeg giver 4 store stjerner herfra og håber ikke jeg har gjort nogle sure.

af Bo Hedensted

The touch of your hand
Internationalt på et meget højt niveau

Lady M har altid været meget dygtig til at få os hen til et andet sted og en anden tid.

Læs mere

En tid hvor man nærmest kan mærke lokalet af cigarrøg og glamourøse kjoler. At få lytteren til et andet sted er virkelig en gave få besidder.

Musikkens samspil med vokalen er fabelagtig, og man mærker det smukke og tætte samarbejde mellem sangerinden og produceren.

Lyrikken er fantastisk og meget klassisk, hvilket det skal være i den her genre. Det at Lady M nu også laver Big Band-numre er bare det bedste. “The touch of your hand” er helt sikkert hendes bedste bud på at komme i front af Danmarks svar på en kvindelig udgave af Frank Sinatra.

Den her sang kan lige så godt være med i en fantastisk, prisvindende, amerikansk film. Lad os håbe på det bedste for den meget anderledes og smukke Lady M. For det her er virkelig internationalt på et meget højt niveau.

af MUDE